Om os

Citadel Advokater, der har til huse i centralt beliggende lokaler på Esplanaden, er et advokatfællesskab. I Citadel Advokater brænder vi for vores håndværk. De forskellige advokater dækker tilsammen et bredt juridisk område, hovedsageligt på erhvervsområdet. På den måde kan klienten altid modtage en service, der er tilpasset den juridiske problemstilling.

Vi ved, at juridiske forhold til tider kan være kringlede og uigennemskuelige. Gennem orientering før og under sagen, om hvordan processen forløber, samt orientering om forventet tidsforbrug og honorar, vil vi gerne opnå transparens, forståelse og overskuelighed. Vores mission er at være den, du har tillid til i juridiske forhold, på baggrund af vores kompetence i den specifikke juridiske proces, vores indlevelse, og vores gennemskuelige priser.

Vi er interesserede i at anvende vores kompetencer i den gode sags tjeneste og er af den opfattelse, at alle skal have mulighed for juridisk rådgivning. Derfor yder vores advokater retshjælp i Københavnske

Kontakt Citadel Advokater

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at tale med os om en juridisk problemstilling.